Emmaleena haastoi minut Omituisten otusten kerhoon. Haaste on seuraavanlainen:

Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Olen oikea vilukissa. Kuljen kesät-talvet villasukat jaloissa. Nautin, kun saan valita vaatekaapista jokaiseen hetkeen sopivat ja mieleiset villasukat. Suurin osa sukista on itsetehtyjä, mutta toisten tekemät on yhtä rakkaita.

2. Tykkään nukkumisesta. Paljon! Voisin hyvinkin nukkua vuorokauden ympäri, eikä tekisi tiukkaa. Kuitenkin tiedän, että pitemmän päälle menisi unirytmi sekaisin, joten pakko skarpata ja koittaa pysyä normaalissa rytmissä...

3. Rakastan käsillä näpertelyä. Meillä on sulassa sovussa sekaisin mun jäljiltäni niin sukkapuikot ja langat, keskeneräiset neulomukset, kuin paperit, pahvit, sakset liimat...

4. Tykkään silittää vaatteita. Kun inspis tulee, niin toivottavasti silloin on PALJON silitettävää, sillä muutoin on miehen kalsongit vaarassa silittäytyä ;) omiani sentään en silittele.. heh..

5. Pelkään pimeitä paikkoja, korkeita paikkoja, ahtaita paikkoja... ja jos menen esim leffateatteriin, tarkistan vaistomaisesti, missä on uloskäynti. Muutoin tulee paniikin oloinen olotila..

Haastan seuraavat liittymään mukaan kerhoon :

Kangaskasa

Kalastajan vaimo (salasanasuojattu blogi)

Amalian sotkut


Päiväunineuloja

Puikkoterapiaa (Satu U)


Olisihan noita voinut luetella enemmänkin, mut mennäänhän nyt näillä haasteilla etiäpäin :)